Apa Yang Boleh Dibuat Oleh Pembukuan Automatik Biztory?

Modified on Fri, 02 Oct 2020 at 04:16 PM

Pembukuan Automatik Biztory dapat merevolusi kan cara penyimpanan buku perniagaan. Kami membantu anda kami membantu anda untuk mengatur peraukanan perniagaan anda dan laporan peraukanan yang lebih terperinci dan juga menyimpan semua dokumen serta laporan penting anda dengan selamat walau di dalam talian online.


Mengapa anda perlu pembukuan automatik Biztory?

Pembukuan automatik dapat membantu melancarkan perniagaan anda dengan cara tidak mungkin pernah anda fikirkan.Selain daripada itu, ciri dapat membantu anda untuk mengurang kan kesalahan elemen manusia dengan mengautoumasikan kesemua penhuntang dan hutang akuan untuk rekod anda dengan mudah.Perisian ini akan memantau kesemua kredit dan debit akaun, mengesan baki yang ada di akaun dan boleh memberikan gambaran perbelajaan harian. Dalam pada masa yang sama, anda tidak perlu bimbang akan kehilangan data kerana data akan disimpan secara automatik dengan ini anda boleh mengurus perusahaan anda tanpa mengunakan sumber luar.


Apa yang boleh Biztory lakukan untuk anda?

Biztory dapat mengautomasikan segala segala pembukuan akaun anda sebagai contoh penjualan, pembelian, perbelajaan dan lain-lain.

Dengan ini anda dapat terus mengemas kini penjualan, pembelian, dan perbelajaan anda dan dapat menhasilkan laporan peraukanan yang lengkap untuk tujuan pengauditan atau lain-lain.


Akhir sekali laporan kewangan juga dapat dihasilkan dengan mudah dalam talian (Boleh merujuk pada gambar pertama di atas untuk mengetahui di mana untuk mendapatkan laporan tersebut) yang membolehkan anda membuat keputusan kewangan dengan bijak dengan hanya satu KLIK saja.


Ini adalah bar menu (Dihalaman pertama papan permukaan anda) disini anda melihat semuanya dengan jelas.

Setelah anda mengetahui setiap ciri di bar menu, kita boleh melihat bagaimana pembukuan automatik berfungsi dengan baik dalam penjualan, pembelian, perbelanjaan


Jualan.

Anda dapat melihat semua invois dan butiran anda dengan sekilas pandang. Dan mencari invois anda dengan Search Bar di sebelah kanan.Anda juga dapat melihat maklumat pelanggan terperinci berdasarkan lapisan yang dibuat dan kategori.

  1. Ia berada di bar menu” penjualan “

  2. “Tambah baru” untuk menyimpan data pelanggan anda 

  3. Untuk “Eksport” maklumat pelanggan anda dalam fail CSV atau fail Excel

  4. “Cari” pelanggan anda 

  5. Pilih cawangan anda (Sekiranya anda mempunyai lebih dari satu cawangan)

Pembelian

Anda dapat melihat semua invois pembelian dan butiran anda sekilas dan mencari invois anda dengan Search bar di sebelah kanan.

  1. Tambahkan baru+  untuk memasukkan invois baru

a.Invois pembelian belum dibayar


Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article