Apa itu Laporan Perubahan Inventori?

Modified on Wed, 4 Nov, 2020 at 12:47 AM

Laporan Perubahan Inventori menunjukkan kepada anda perincian dan kemas kini inventori sepanjang tempoh untuk audit peringkat tinggi yang mudah. Paparan data dalam laporan ini merangkumi perincian produk, kuantiti berubah dan alasannya.


Dengan laporan ini, anda dapat mengetahui dengan tepat setiap pergerakan inventori anda misalnya, ketika inventori dibeli, dijual, invois diubah atau bahkan dikeluarkan. Supaya anda dapat menguruskan inventori anda dengan baik untuk memastikan setiap jumlah stok betul. Ini dapat memastikan jumlah stok akhir tahun dihitung dengan laporan untuk mengelakkan risiko audit.


Bagaimana menghasilkan Laporan Perubahan Inventori?

1. Naik taraf ke L Plan sekarang untuk menikmati ciri premium!

2. Cari Produk / Perkhidmatan dan klik pada Laporan Perubahan Inventori.3. Tetapkan tarikh anda untuk tempoh yang anda mahu lihat.4. Anda juga boleh menapis produk yang berbeza. Klik anak panah di sebelah "Produk" dan cari. Supaya anda dapat melihat pergerakan produk tertentu.5. Anda juga boleh menapisnya dengan keperluan anda sendiri. Klik "Lajur" dan tandakan mana sahaja yang anda mahukan.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article